Tel.: 06 30 180 4597  / E-mail: forpet.hu@gmail.com
Ár: - Ft

Blog

Az alábbi blogunkban kutya, macska és egyéb háziállat témában olvashatnak érdekességeket, újdonságokat. Nem csak az állattartást és kedvenceik gondozását fogjuk szem előtt tartani, hanem a gyártók újdonságairól is beszámolunk. Kövessen bennünket!


Új kutyaházak a Forpet.hu Webáruházban

Itt a szezon, és sokan érdeklődnek megfelelő kutyaházak iránt kedvencüknek, még a tél beállta előtt. Mindenféle méretű kutyusnak találsz nálunk házikót, ami megvédi a zord időben!

Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

Adomány az Együtt A Kisállatokért Alapítvány számára

Az Együtt A Kisállatokért Alapítvány jelenleg 8 fajt ment, ezek a nyúl, tengerimalac, csincsilla, patkány, degu, mókus, hörcsög és egér. A Forpet.hu Webáruház úgy gondolta, ehhez az áldozatos munkához egy kis segítséget szeretne nyújtani.Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

Felajánlás a kecskeméti állatmenhelynek

A Forpet.hu Webáruház a mai napon felajánlást tett a kecskeméti Mentsvár alapítványnak, akik kedvesen elfogadták a kölyök- és felnőtt tápokból, bolhairtó cseppekből, és kozmetikai szerekből álló ajándékcsomagunkat.

Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

Carnilove: új gabonamentes tápcsalád a palettán

70% hús, 30% erdei gyümölcsök és gyógynövények - ez jellemzi a Carnilove szuperprémium kutyatápcsaládot, amely már elérhető a Forpet.hu Webáruházban is és ingyenesen házhoz is szállítjuk!


Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

Kutyáinkra téli veszélyek leselkednek

Bár mi télen jól felöltözünk, befűtünk, egyszóval viszonylag egyszerűen tudunk védekezni a hideg ellen, kutyáinknak nekünk kell segítséget nyújtani ebben. Idén februárban indult be az igazi kemény tél, lássuk, milyen veszélyekre kell odafigyelniük a gazdiknak!

Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás
Lapozás:
1 2 3 4 5 6 7