Tel.: 06 30 180 4597  / E-mail: forpet.hu@gmail.com
Ár: - Ft

Blog

Az alábbi blogunkban kutya, macska és egyéb háziállat témában olvashatnak érdekességeket, újdonságokat. Nem csak az állattartást és kedvenceik gondozását fogjuk szem előtt tartani, hanem a gyártók újdonságairól is beszámolunk. Kövessen bennünket!


Carnilove: új gabonamentes tápcsalád a palettán

70% hús, 30% erdei gyümölcsök és gyógynövények - ez jellemzi a Carnilove szuperprémium kutyatápcsaládot, amely már elérhető a Forpet.hu Webáruházban is és ingyenesen házhoz is szállítjuk!


Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

Kutyáinkra téli veszélyek leselkednek

Bár mi télen jól felöltözünk, befűtünk, egyszóval viszonylag egyszerűen tudunk védekezni a hideg ellen, kutyáinknak nekünk kell segítséget nyújtani ebben. Idén februárban indult be az igazi kemény tél, lássuk, milyen veszélyekre kell odafigyelniük a gazdiknak!

Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

MARP kutyatápok - akár 91%-os hústartalommal!

Ép testben ép lélek- tökéletes táplálék egy különleges társnak - ez a mottója a MARP-nak, ez sok mindent elmond. Hogy miért is érdemes ezt a különleges tápot választani, arról írunk ebben a cikkben.


Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

Egy kutya-, vagy macskaajtó rendkívül hasznos kiegészítője a háznak

Itt az ősz, egyre hidegebb lesz, ilyenkor még inkább bezárkózunk mi, emberek... Állatainknak azonban ugyanúgy szüksége van arra, hogy ha megszokták, akkor jöjjenek-menjenek, amikor akarnak. Ebben segít a kutyaajtó.


Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

A hőségben fokozottan figyeljünk oda kutyánkra!

Az év legmelegebb napjait éljük.. A hatalmas kánikula nem csak minket, de kedvenceinket is megviseli. A bejegyzésben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy elviselhetőbb legyen  a hőség.


Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás
Lapozás:
1 2 3 4 5 6