Ár: - Ft

Rólunk

A Forpet.hu egy 2015-ben indult kisállateledel és -felszerelés webáruház, amely újdonsült lendülettel szeretné kielégíteni a kisállatszerető, kisállattartó magyar közönséget!

A ForPet.hu jelmondata: Kényeztesse házikedvencét!

Célunk ugyanis, hogy a velünk élő két és négylábú kedvencek minden igényét kielégítsük. Ezért nem csak a prémium eledelek, de táplálékkiegészítők, vitaminok, játékok, fekhelyek is megtalálhatóak kínálatunkban. Ráadásul odafigyelünk a különleges törődést igénylő állatainkra is: töbek között érzékeny gyomrú, cukorbeteg, húgyköves vagy éppen allergiás kutyáknak, cicáknak is kínálunk megfelelő tápokat. De lehet hörcsögöd, gekkód, tengerimalacod, nyuszid, vadászgörényed, teknősöd, díszhalad, lovad, vagy madarad, nálunk akkor is találsz számára valamit!
VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK:

Köszönöm szépen, nagyon kedves és figyelmes, feltétlen ajánlani fogom önöket minden állatbarát ismerősömnek. További kellemes estét! Nagy izgalommal várom a csomagot. ( Mile Anett)

Meg szeretném köszönni a hozzáállásukat, segítségüket. Nagyon hálás vagyok! Örülök, hogy megismerhettem Önöket. (Preszler Ildikó)

Megérkezett a jutifalat:) Köszönünk szépen mindent. Bátran rendelek mindig tőletek, és ajánlom a shopotokat. Köszönjük még1x!!! :) (Birizdó Renáta)