Ár: - Ft

Blog

Az alábbi blogunkban kutya, macska és egyéb háziállat témában olvashatnak érdekességeket, újdonságokat. Nem csak az állattartást és kedvenceik gondozását fogjuk szem előtt tartani, hanem a gyártók újdonságairól is beszámolunk. Kövessen bennünket!


Kiránduljunk kutyánkkal a szabadban!

A kutyások tudják, hogy négylábú kedvenceink is legalább annyira élvezik a kirándulásokat, mint mi. Ám hogy kellemes legyen a kiruccanás, pár dologra oda kell figyelni!


Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

A macskák és az illemhelyiség...

Mivel a szobacicák, de még a kinti-benti macskák egy része is bent végzi el a dolgát, ezért a gazdiknak nagy odafigyeléssel kell fordulni a megfelelő wc és alom kiválasztása felé.


Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

Boldog Húsvétot kívánunk az Ajkai Vahur Menhely kutyusainak is!

Egy jólelkű állatbarátnak köszönhetően tanúi lehettünk az Ajkai Vahur Menhely húsvéti akciójának, és Orson kutyus megajándékozásának!


Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

Az ARION élvezetté varázsolja az etetést!

Az Arion legfőbb célja, hogy a kutyák, és a gazdák is jól érezzék magukat. Ezért minden Arion kutyatápot úgy fejlesztettek ki, hogy élvezetté varázsolják az etetést!


Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás

Itt a tavasz! A te kedvenced is megőrül? :)

A tavasz jellemzően a kutyák és macskák tüzelésének egyik időszaka, amikor nehezen kezelhetőek lesznek a hormonok miatt. Hajlamosabbak a szökésre is, ezért sok óvintézkedést kell tenni egy gondos gazdinak!


Részletek

Hozzászólás 0 hozzászólás
Lapozás:
1 2 3 4 5 6 7