Ár: - Ft

Rendelés menete


1., Termékeink között böngészve összeállíthatja kosarának tartalmát. Csak nyomja meg a "Kosárba" gombot, amely előtt egy kis rubrikában a kívánt mennyiséget töltheti ki.
2., A Kosaram gombra kattintva megtekintheti, hogy mit tett eddig a virtuális bevásárlókosarába, és milyen mennyiségben. Ezen természetesen módosíthat, a Frissítés gomb megnyomásával a rendszer újraszámolja a végösszeget. Ha van promóciós kupon kódja, akkor azt itt tudja beírni a "Kupon kód" rubrikába, majd kattintson a "Beváltom"  gombra. Végül kattintson a "Megrendelem" gombra.3., Rendelni bejelentkezve, vagy regisztráció nélkül is lehet. Ha még nem regisztrált, akkor a vásárlás során is megteheti ezt, a Kosár tartalmának megtartása mellett!4., Ezt követően a szállítási mód kiválasztása oldalra érkezik. Mindenképpen szükséges egy szállítási módot és egy fizetési módot kiválasztani, egyéb esetben a rendszer nem engedi tovább a vásárlási folyamatban.


5., A következő fülön megtekintheti a fizetendő végösszeget, valamint az alatta található űrlapon meghatározhatja a számlázási és szállítási adatokat tetszőlegesen. Az Ön elérhetőségeit kérjük szintén fokozott figyelemmel töltse ki, mivel ide küldjük a rendszerüzeneteket, illetve a megrendelésével kapcsolatos bármilyen értesítés ezen adatok alapján történik.
6., Amennyiben kitöltötte az adatokat, kattintson a "Tovább" gombra a rendelés véglegesítéséhez.  Minden adat és megrendelt termék kiírásra kerül. Kérjük alaposan ellenőrizze le az összes adatot! Amennyiben hibát észlel, az alul található "Vissza" gomb segítségével visszaléphet a megfelelő lépéshez és javíthat! Ha minden adatot rendben talált, akkor pipálja be, hogy elfogadja az ÁSZF-et és kattintson a "Véglegesít" gombra.