Látogasson el webáruházunkba!

TRIXIE .AKVÁRIUM FŰTŐ AQUA PRO 200W 160-220L-ES AKVÁRIUMHOZ (TRX87304)

Webáruház  »  Díszhal  »  Felszerelés  »  .AKVÁRIUM FŰTŐ AQUA PRO 200W 160-220L-ES AKVÁRIUMHOZ
https://www.forpet.hu/termek/trixie-8059-_akvarium-futo-aqua-pro-200w-160-220l-es-akvariumhoz
TRIXIE .AKVÁRIUM FŰTŐ AQUA PRO 200W 160-220L-ES AKVÁRIUMHOZ
Ára:
7 690 Ft


TRIXIE .AKVÁRIUM FŰTŐ AQUA PRO 200W 160-220L-ES AKVÁRIUMHOZ részletes ismertetője

Összeszerelés:
Rögzítse a melegítőt függőlegesen vagy vízszintesen a tapadókorongok segítségével az akvárium falára. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet az állító gombbal. Azért, hogy egyenletes hőelosztást biztosítson és engedje a víz szabad áramlását az üveg fűtőcső körül. A víznek mindig el kell lepnie a fűtőt. Győződjön meg róla, hogy a víz szintje nem süllyed a MIN marker alá. Miután a fűtő már 10 perce víz alá van merítve, csatlakoztassa az elektromos hálózathoz. A piros lámpa azt jelzi, hogy a készülék melegszik. Amint elérte a kívánt hőmérsékletet, a melegítő kikapcsol. 5-10 óra elteltével ellenőrizze a víz hőfokát precíziós hőmérővel. Felhívjuk a figyelmét, hogy a valós hőmérséklet eltérhet a melegítő skáláján mutatott hőmérséklettől. Ez függhet a fűtőberendezés elhelyezkedésétől vagy, hogy az akváriumon van-e fedő vagy fény felette. Alkatrész: Állítsa be a tapadókorongokkal. 

Garancia:
A gyártó garantálja az egy év garanciát a meghibásodott termékre, ha hibás az anyaga vagy gyártási hibát észlelnek. A hibás terméket a gyártó megjavítja vagy kicseréli, hacsak nem a vásárló gondatlanságából, helytelen célra való alkalmazásából vagy normál elhasználódásból fakad a hiba. A termék garanciális ideje a megvásárlástól számít, amit a blokkal kell bizonyítani. 


Fontos biztonsági előírások:
Az akvárium melegítő csak benti használatra ajánlott. A tápkábel nem cserélhető. Ha a vezeték vagy az üvegcső megsérül, az egész melegítőt ki kell cserélni. Győződjön meg róla, hogy a helyi hálózati feszültség megegyezik. A fűtő legyen mindig víz alá merítve. Húzza ki az összes készüléket, mielőtt a vízbe nyúl.