Ár: - Ft

Purina OMOLENE 300 TENYÉSZKANCA ÉS CSIKÓ TAKARMÁNYKEVERÉK 20KG

Purina OMOLENE 300 TENYÉSZKANCA ÉS CSIKÓ TAKARMÁNYKEVERÉK 20KG
6 126 Ft +ÁFA
br. 7 780 Ft

  db 
Gyártó: Purina
Kiszerelés: db
Cikkszám: 8362

Megosztás másokkal:

Ismertető

Késztáp, amely tömegtakarmány kiegészítéssel együtt fedezi a kancák megnövekedett energia, fehérje, vitamin és ásványianyag szükségletét a vemhesség és a szoptatás időszaka alatt, valamint a tenyészmének táplálóanyagszükségleteit a fedeztetési idény alatt. A hozzáadott lizin és réz biztosítja, hogy a csikók genetikai képességeiket maximálisan kihasználhasák. Jellemzők • Megemelt fehérjetartalom, különös tekintettel a fejlődéshez szükséges aminosavakra (lizin, metionin). • Magas energia tartalom. • Gondosan beállított vitamin és ásványianyagszintek.

Egyszerre maximum 2 zsák küldhető.
Rendelésre: általában 1-2 hét a szállításig

Előnyök:

Kielégíti a vemhesség (utolsó harmada) és a szoptatási időszaka alatt megemelkedett energia és aminosav igényt, valamint biztosítja a fedezőmén megnövekedett táplálóanyag szükségleteit a fedeztetési idény alatt.

Magas mikro és makroelemtartalom, hozzáadott réz a csikók kórós csontszerkezeti elváltozásainak megelőzéséhez, valamint a kancatej minőségének a biztosításához.


Felhasználási javaslat:
Kiegészítő abrak tömegtakarmányokhoz. Adagolása: 0.5 és 1.5 kg között minden 100 kg testtömegre... a fizikai és a mentális kondiciónak megfelelően (napi 2 vagy 3 etetéssel). A testsúly minimum 1 % -nak megfelelő mennyiségű, jó minőségű széna etetése minden esetben javasolt.


Kiszerelés:
20 kg papírzsák Cikkszám : 22657


Kiváló emészthetőség, ideális a tenyészmének, tenyészkancák valamint a fiatal csikók számára


Hasonló ajánlatunk

Mások ezt tették vele együtt a kosárba

8 087 Ft +áfa
br. 10 270 Ft
Részletek
6 732 Ft +áfa
br. 8 550 Ft
Részletek