Ár: - Ft

Purina DOG CHOW ADULT BÁRÁNY 2,5KG

Purina DOG CHOW ADULT BÁRÁNY 2,5KG
2 953 Ft +ÁFA
br. 3 750 Ft

  db 
Szuperprémium minőség
Gyártó: Purina
Kiszerelés: db
Cikkszám: 12232968

Megosztás másokkal:

Ismertető

DOG CHOW ADULT BÁRÁNY
Teljes értékű állateledel felnőtt kutyák részére báránnyal.


A DOG CHOW 100%-osan teljes értékű és kiegyensúlyozott eledel, mely biztosítja kutyád tápanyagigényét - általános és speciális igényekre kialakítva. A receptúrában található cikória és cukorrépa az emésztés és a bélrendszer egészséges működéséhez járul hozzá. A különböző méretű tápszemek által hosszabb ideig tart a rágás, amely az emésztés támogatása mellett a fogak egészségének megőrzésében is segít.


Emésztés: a Purina Dog Chow Adult bárány termékek rizst, valamint cikória és répa-apríték egyedülálló keverékét tartalmazzák. A rizs megkönnyíti a táplálék emésztését, a cikória természetes prebiotikumok forrása, mely bizonyítottan növeli a bélrendszerben található hasznos baktériumok számát, és elősegíti az egészséges emésztést; a répa-apríték pedig a széklet állagát javító összetevőként ismert. Tápanyag felszívódás: A hosszabb ideig tartó rágás elősegíti az egészséges emésztést és a tápanyagok optimális felszívódását a bélrendszerben.


ÖSSZETEVŐK: Hús és állati származékok (min 4% bárány), növényi melléktermékek (min. 0,5% cukorrépapép), olajok és zsírok, ásványi anyagok, zöldségek (min. 0,5% cikória) ELEMZÉS: Fehérje 25%, zsír 12%, hamu 7%, 2,5% szénhidrátot, a víz 9,5%, 1,2% kalcium, foszfor 0,9%


Hasonló ajánlatunk

Mások ezt tették vele együtt a kosárba